WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVC Mannschaft Kortessem  6 - 8  (4-4)

DATUM 04-03-2011  19:45

DOELPUNTEN

VERSLAG Na de nederlaag van vorige week, kwam Mannschaft Kortessem op bezoek. Deze wedstrijd kwam voor ons zeer ongelegen omdat wij maar liefst 4 spelers moesten missen namelijk Jordens Tim, Holtappels Tim en Bikkembergs Jan allen Geel geschorst en Molemans Glenn bleef gekwetst op de bank ook reserve speler Poncelet Nick was niet beschikbaar. Met als resultaat dat wij maar over 4 spelers en Twee doelmannen konden beschikken zodoende dat Jeuris Ben voor de gelegenheid moest spelen om toch 1 nog wissel te hebben. Maar ondanks deze 5 afwezigen speelden wij een vrij sterke Eerste helft die niet al te goed begon voor ons. Want de bezoekers konden al na amper Twee minuten via Klawitter Jurgen de 0 - 1 scoren, maar na amper Vijf minuten stond het al weer gelijk door een doelpunt van Cosemans Ingmar 1 - 1 in een gelijk opgaande wedstrijd. Even later kon Sandro Porco er zelfs 2 - 1 van maken maar de pret duurde niet lang voor ons want de bezoekers konden Twee keer tegen scoren via Princen Kenneth 2 - 2 en Nelissen Christophe 2 - 3. Maar ook dit keer konden wij een achterstand ombuigen in een voorsprong door Twee doelpunten van Cosemans Ingmar met 3- 3 en 4 - 3. Spijtig genoeg konden wij niet gaan rusten met een kleine voorsprong, want net voor de rust kon Princen Kenneth via een vrijschop scoren 4 - 4 na een boeiende Eerste helft.

De Tweede helft begon niet zo goed voor ons want de bezoekers konden in de Eerste Vijf minuten na rust Twee keer scoren via Lisens Steve 4 - 5 en Sleypen Kenny 4 - 6. En dan weet je dat het moeilijk gaat worden als je Vijf spelers moet missen maar toch konden wij het evenwicht herstellen en terugkomen via een doelpunt van Claesen Cederic 5 - 6 daarna hing de 6 - 6 in de lucht maar het waren de bezoekers die Vijf minuten voor het einde konden scoren via Nelissen Christophe 5 - 7. Maar in een spanende slotfase kon Van Den Eynde Andreas de score milderen tot 6 - 7 met nog Drie minuten te gaan. Maar spijtig genoeg konden de bezoekers in de laatste minuut een counter afwerken via Sleypen Kenny 6 - 8 en zo verliezen wij na een verdienstelijke wedstrijd.